”En av Sveriges bästa säljare”

SERDAR ÜNSAL 

En toppsäljare, oavsett vad han säljer. Han är född 1986 och uppvuxen i Tensta, utanför Stockholm och har tre döttrar. Serdar utbildade sig inom bygg- och anläggning på Kista gymnasium, men någon snickare blev han inte. Bilar och motorcyklar är två av hans största intressen. Serdar är en genuin tävlingsmänniska och har även spelat fotboll i juniorallsvenskan.

Serdar började sitt yrkesliv med att flippa hamburgare vid 14-års ålder för 25 kr/tim, fortsatte som påfyllare av kaffe- och godismaskiner i Stockholms tunnelbanor. Testade att arbeta som murare/plattsättare och slutligen som väktare innan han påbörjade sin försäljningskarriär inom Telecom. På The Phonehouse utsågs han två år i rad till en av de 10 duktigaste säljarna i Sverige. Det var efter succén inom telecombranschen som han började sälja bilar. 2010 startade han sin karriär som bilförsäljare på Svenska Bil och sålde flest bilar i koncernen under samtliga år som anställd där. Det var också där han träffade Nicklas (och framgångssagan blev ett faktum).
I oktober 2014 köpte han tillsammans med Nicklas Team Autocar i Österåker, där de är auktoriserade Nissan-återförsäljare. Serdar har totalt under 5 år utnämnts till Nissans bästa säljare i Sverige. Sommaren 2019 köpte de GT Bil i Arlandastad där de är auktoriserade återförsäljare för SEAT. Nu planerar de för kommande investeringar i två nya fullserviceanläggningar, Arlandastad och Norrtälje. På den nya handelsplatsen i Norrtälje har de redan byggt upp en toppmodern serviceanläggning.

Idag arbetar Serdar som inköpsansvarig och försäljningschef på båda bilbolagen men säljer fortfarande flest antal bilar på försäljningsgolvet.

LADDA NER PRESSBILD