SNI Holding AB grundades 2014 och förvaltar idag bolag med en total omsättning på över 300 miljoner kronor. Företaget drivs och ägs i sin helhet av Nicklas Unnerstad och Serdar ÜnsalVi fokuserar på investeringar i verksamheter och fast egendom där starka samarbeten och teamkänsla står högt i kurs. Framförallt i företag inom fordonsbranschen men även inom kommersiella fastigheter.

I samband med att bolaget grundades förvärvades bilverksamheten Team Autocar i Österåker AB. Ett litet företag i bilbranschen med en fullserviceanläggning i Österåkers kommun. Företaget har auktorisation för bilmärket Nissan och verkstadskedjan Autoexperten. Team Autocar erbjuder försäljning av nya och begagnade bilar samt service, reparation och underhåll. Därutöver finns även rekond och däckverksamhet med tillhörande däckhotell. Företaget har sedan förvärvet för fem år sedan ökat omsättningen från 30 miljoner kronor till 180 miljoner kronor och har tilldelats högsta kreditvärdighet av både UC och AAA flera år i rad, 2020 nådde vi platinum hos UC och AAA-Brons för 5 år i rad med högsta kreditvärdighet. 

Företaget har också vunnit pris som bästa Nissan-återförsäljare och finanspartner till Santander consumer bank samt tilldelats utmärkelsen Årets unga företagare i Österåkers kommun.  Se alla gemensamma utmärkelser här.

2018 grundas fastighetsbolaget SNI Holding Fastigheter AB och ägs och kontrolleras idag till hundra procent av SNI Holding AB. Företaget äger och driver b.la. ett fastighetsprojekt i Norrtälje med etablering av en framtida handelsplats för verksamheter i fordonsbranschen. Projektet består av två intilliggande fastigheter i Görla industriområde beläget längst med E18. Projekten planeras att delas upp i fyra etapper. Första etappen är färdigställd och där har nu fyra verksamheter etablerat sig. 

Sommaren 2019 förvärvades GT Bilinvest i Uppland AB. Ytterligare ett företag i bilbranschen med auktorisation för Seat som vid övertagandet var uppsagt till juni 2021. Företaget är beläget i det nu expansiva området Arlandastad norr om Stockholm intill E4an. GT Bil har haft en konstant tillväxt sedan 2012 och omsätter idag 130 miljoner kronor. SEAT är ett av Sveriges snabbast växande varumärken med ett mål om att sälja 10 000 bilar under 2020. GT Bil har också gedigen erfarenhet av försäljning av begagnade bilar som också står för den största delen av omsättningen. Årsskiftet 2021/2022 ändrade man namnet GT Bil till Team Autocar i Arlandstad AB

2021 startade man media-/kommunikationsbolaget New Face Business Solution AB. Ett företag som riktar sig till både fordonsindustrin men även andra branscher för att hjälpa till med marknadföring, föreläsningar mm.

2023 startade de bolaget SNI Holding Rental AB.

Företaget är familjärt och personligt med hög lojalitet och många återkommande kunder.Se